Un dels aficionats del Benfica ha penjat una foto al Frankfurt equivocat
Futbol internacional

Un grup d'aficionats del Benfica viatja al Frankfurt equivocat després de 28 hores de viatge

Un grup d'aficionats del conjunt portuguès va decidir recórrer els 2.300 quilòmetres que separen Lisboa de Frankfurt en cotxe, però es van equivocar de ciutat

Actualitzat

Aquest dijous es disputen els partits de tornada de quarts de final de l'Europa League i un dels duels enfronta l'Eintracht de Frankfurt amb el Benfica, que a l'anada es va imposar als alemanys per 4-2. Un grup d'aficionats del Benfica va decidir recórrer els 2.300 quilòmetres que separen Lisboa de Frankfurt en cotxe per animar el seu equip en directe, però un contratemps inesperat els ha fet canviar de plans.

Després de 28 hores de viatge interminable, els seguidors portuguesos van arribar al seu destí, però el que no sabien és que s'havien equivocat de ciutat. A Alemanya hi ha dues poblaciones que es diuen igual, però que estan separades per més de 500 quilòmetres: Frankfurt del Main i Frankfurt de l'Oder. La primera, la ciutat de l'Eintracht, és a 2.317 quilòmetres de Lisboa, i la segona, a 2.861 quilòmetres.

Doncs bé, resulta que diversos aficionats lisboetes s'han equivocat de ciutat i han viatjat a aquesta segona ciutat que limita amb Polònia. Un error que els farà perdre's el partit, ja que en les últimes publicacions que han penjat a les xarxes socials eren a Berlín, on tot apunta es quedaran a veure el partit per televisió.

Anar al contingut