Daniel i Marcenio celebrant un dels gols (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça guanya el Llevant en un partit vibrant (6-3) amb un gran Òscar de la Faya

Els d'Andreu Plaza s'han imposat al Llevant en un partit vibrant on el porter blaugrana Òscar de la Faya ha completat un gran partit

Victòria de prestigi del Barça de futbol sala contra el Llevant, el líder de la Lliga, en un partit que ha comptat amb 810 espectadors que han gaudit d'un autèntic partidàs. Els blaugranes sempre han anat al davant en el marcador i han tingut en Òscar de la Faya un segur sota els pals.

Els d'Andreu Plaza, en un inici elèctric, han inaugurat el marcador amb un golàs de Ximbinha al minut 6. Poc després, els blaugranes han ampliat distàncies amb un gol de Ferrao, a assistència d'Adolfo, després d'una ràpida contra al minut 10. Tres minuts després, Daniel ha aconseguit tornar a moure el marcador rematant una jugada d'estratègia i establint el 3 a 0.

A partir d'aquí, el partit ha embogit i Pedro Toro ha retallat distàncies al minut 14 amb el 3 a 1. Però ràpidament Coelho ha tornat a establir la diferència de tres gols després d'una assistència d'Adolfo (4-1). En qüestió de segons, altre cop Toro ha fet el 4 a 2.

Després del descans, el ritme del partit ha anat a la baixa i el Llevant se n'ha aprofitat amb un gol de Roger Serrano al minut 30 (4-3). El Llevant, conscient de les inseguretats del Barça, ha protagonitzat un autèntic setge a la porteria defensada per Òscar de la Faya, titular avui per les baixes de Dídac i Miquel Feixas. Però el jove porter ha demostrat que hi ha porter al Palau Blaugrana per anys. Ha protagonitzat parades de gran mèrit que li han valgut l'ovació dels aficionats.