Espanyol

Un gol "in extremis" de Caicedo dóna l'empat a l'Espanyol contra el Granada (1-1)

Els de Sergio González han aconseguit sumar un miraculós punt "in extremis" en temps afegit quan semblava que tot estava perdut, gràcies a Caicedo, en un partit molt tou per part dels blanc-i-blaus

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Espanyol s'enfrontava al Granada en la 10a jornada de la Lliga amb la intenció de recuperar les sensacions perdudes i de reenganxar-se amb l'afició, però li ha costat. El Granada, que també tenia la necessitat de guanyar per sortir de la zona de descens, no li ha posat les coses fàcils i quan semblava que s'emportava els tres punts, els blanc-i-blaus han marcat "in extremis" l'empat (1-1).

El primer temps ha estat marcat per la falta de futbol i d'oportunitats clares per part dels dos equips. El Granada ha fet una bona tasca en defensa barrant el pas als jugadors de l'Espanyol, però oblidant-se d'atacar. Al minut 5 ha estat a punt d'arribar el primer de l'Espanyol, amb una gran jugada de Caicedo i una centrada de Duarte des de l'esquerra, però que Asensio no l'ha pogut engaltar per pocs centímetres. Pocs minuts després també l'ha tingut el Granada, després d'un cop de cap de Foulquier, que Pau López ha hagut de parar. Al descans s'ha arribat amb un empat a cero just i l'Espanyol no ha xutat en cap moment entre els tres pals.

El pas pel vestidor no ha ajudat els blanc-i-blaus a fer un cop sobre la taula i el Granada ha aprofitat per començar a portar les regnes del partit i a crear diverses jugades perilloses per als interessos de l'Espanyol. La millor, i la del gol, ha arribat al minut 60. El Granada ha estrenat el marcador gràcies a un gol de Babín, assistit per Piti després de treure una falta (0-1).

Per si les coses no eren prou complicades per als de Sergio González, l'Espanyol s'ha quedat amb 10 jugadors al minut 69 de partit i ha hagut d'afrontar els últims 20 minuts amb un efectiu menys. Tot i això, l'equip de Cornellà-el Prat ha pressionat i ha tingut una bona oportunitat d'empatar el partit, però el porter del Granada ho ha evitat (min 72).

Tres minuts més tard, el Granada ha tingut la sentència a les seves botes. Foulquier fa una passada en profunditat i Success surt corrent però no acaba de definir; una mà miraculosa de Pau salva el gol. Quan semblava que el partit estava tancat, un gol inesperat i "in extremis" de Caicedo, en temps afegit, ha donat l'empat a l'Espanyol i ha enfonsat el rival (1-1).