Un gol d'Ibrahima a deu minuts per al final condemna el Nàstic a Los Pajaritos (1-0)

El Gimnàstic de Tarragona ha encaixat una nova derrota en la visita a Los Pajaritos. El Nàstic, tot i dominar en algunes fases del matx, no ha pogut aconseguir res de positiu i s'enfonsa en les posicions de descens. En un partit molt igualat i sense ocasions clares, ha controlat el seu rival, sobretot a la primera part. Però els de Luis César no han creat perill, davant un rival també necessitat de punts. En la segona meitat, el Numància ha pressionat més i amb un gol d'Ibrahima a deu minuts per al final s'ha acabat emportant la victòria per la mínima. L'equip grana, que quasi no ha tingut cap presència ofensiva en aquest segon període, s'ha llançat a l'atac en aquests últims deu minuts, però sense premi. Amb aquest resultat, els de Tarragona segueixen sense aixecar cap i s'enfonsen en les posicions de descens.

El Nàstic ha sortit molt concentrat i ha dominat el joc durant els primers minuts del partit. Els jugadors de Luis César no s'han deixat sorprendre pel rival, com havia passat en les jornades anteriors, i han sortit a jugar conscients de la importància de sumar un bon resultat. Rodri ha pogut avançar el conjunt grana a la sortida d'un córner, però el seu cop de cap ha sortit desviat. Al minut 22, el Nàstic ha pogut tornar a marcar gràcies a una bona combinació atacant que ha refusat el porter del Numància. Els de Sòria han despertat en l'últim tram de la primera part però sense inquietar en excés la porteria defensada per Rubén Pérez.

Ibrahima sentencia el Nàstic

En la segona part, el Numància ha sortit disposat a emportar-se el xoc. Els de Juan Carlos Unzúe han pressionat més i al Nàstic li ha costat sortir del seu terreny de joc. Ni amb el canvi d'Eloi Gila per Powell els de Tarragona han millorat el seu rendiment ofensiu. Quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, una jugada per la banda esquerra del Numància l'ha rematat el davanter Ibrahima de cap al fons de la porteria. Quedaven només deu minuts, insuficients perquè els de Luis César poguessin empatar el matx.

La situació per a l'entrenador del Nàstic, Luis César, comença a ser molt complicada. El partit que el Nàstic ha de jugar la setmana vinent a casa contra el Còrdova podria ser decisiu per al futur del tècnic grana.