Espanyol

Un gol d'Héctor Moreno permet a l'Espanyol rascar un punt insuficient davant del Rayo al Power8 Stadium

L'Espanyol ha empatat amb el Rayo al Power8 Stadium. Els blanc-i-blaus han començat encaixant un gol d'Insúa, però el retornat Héctor Moreno ha aconseguit la igualada als darrers minuts. El resultat és insuficient per a les aspiracions europees de tots dos equips

Actualitzat

Caicedo, per partida doble, més tard Sergio García i, posteriorment, Arbilla han fet mèrits per marcar, al començament del partit. L'equatorià ha topat amb el porter Toño, com també el capità en una acció individual des de mig camp, que ha acabat amb el porter madrileny aturant l'envestida. Abans del quart d'hora, un llançament de falta executat per Arbilla ha acabat al travesser i ni el refús posterior ha entrat dins la porteria. Tot i que els blanc-i-blaus es podrien haver avançat al marcador, ha estat el Rayo el qui ho ha fet, al minut 29. Ha estat, precisament, un jugador no gens habitual. El lateral esquerre s'ha convertit en davanter per estrenar-se com a golejador a la Lliga en la seva carrera. Insúa, que ha arribat pel mig, s'ha recolzat en una paret amb Bueno i ha acabat definint davant de Kiko Casilla. Ha estat un cop dur per a l'Espanyol, que no se n'ha refet, tot i intentar-ho en alguna ocasió.

La segona part ha començat amb un ensurt per als pericos. Caicedo ha abandonat amb llitera el terreny de joc, després d'un xoc amb el cap amb Morcillo en la lluita per una pilota. Stuani l'ha rellevat. El partit s'ha trencat i cap dels dos equips no ha portat la iniciativa, amb anades i vingudes sense ordre. Bueno ha apropat el perill a l'àrea blanc-i-blava i Duarte ha tret l'esfèrica de la línia de gol. Ha estat l'acció més destacada d'un segon temps en què l'Espanyol ha consumit els minuts sense generar perill. Sergio García, a les acaballes, ha topat amb Toño en un intent desesperat per rascar l'empat. I l'han trobat en una acció d'Héctor Moreno, que tornava després de la sanció, per enganyar el porter amb una centrada-xut llunyana a la qual no ha arribat Stuani. I amb l'empat, els blanc-i-blaus han buscat la victòria amb tres arribades consecutives. En temps afegit, Cañas ha vist dues targetes groges i ha marxat expulsat. Al final, repartiment de punts al Power8 Stadium i resultat insuficient per a les aspiracions de tots dos equips d'assolir una plaça a Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut