Handbol

Un gol de Viran Morros en l'últim segon dóna el triomf al Barça Intersport a Valladolid (27-28)

El Barça Intersport ha saldat amb un triomf mínim (27-28) la visita a una de les pistes més difícils de la Lliga Asobal, la del Cuatro Rayas Valladolid. El xoc, igualadíssim, l'ha decidit el blaugrana Viran Morros amb un gol a l'últim segon. D'aquesta manera, l'equip de Xavi Pascual manté la seva trajectòria impecable al campionat estatal, 22 victòries en 22 partits, i agafa moral de cara a intentar remuntar diumenge que ve l'eliminatòria de la Copa d'Europa davant el Montpeller.

Viran Morros s'ha convertit en el gran protagonista del partit en aprofitar un error garrafal de Cutura en l'última possessió del partit, amb un empat a 27, per donar al Barcelona la seva 22a victòria en 22 partits.

El Cuatro Rayas Valladolid ha sortit amb ganes de prendre's la revenja de les semifinals de Copa. Ha disposat des del principi una defensa molt intensa i ha agafat els comandaments del partit, i ha arribat a tenir avantatges de fins a tres gols (10-7). En l'última jugada abans del descans, però, Víctor Tomás l'ha reduït (10-8).

El Barça ha sortit en tromba a la represa i ha tardat sis minuts a capgirar el marcador (14-15). Amb el Barça al davant, Laszlo Nagy ha escalfat el braç i, amb quatre gols consecutius, ha anat guiant l'equip blaugrana cap al triomf. Però el Cuatro Rayas encara ha tingut energies per a una nova reacció i ha arribat a empatar el partit (27-27) abans d'arribar a les últimes possessions.

El porter del Valladolid Sierra ha aturat un gol fet a Ugalde, i l'equip local ha tingut l'última possessió, però una passada errada de Cutura l'ha interceptat Viran Morros per anar disparat a la porteria rival i marcar el gol que ha decidit el partit.