Segona

Un gol de Nahuel en el darrer sospir dona la victòria al Barça B al Nuevo Arcángel (1-2)

Els andalusos s'han avançat amb una diana de Narváez i Carles Aleñá ha empatat de penal

El Barça B s'ha imposat al Còrdova en el darrer minut gràcies a un gol de Nahuel el dia que debutava com a nou jugador del filial blaugrana (1-2).

Els de Gerard López han sortit com un tro a la gespa del Nuevo Arcángel i en els primers minuts han disposat de diverses ocasions per inaugurar el marcador. El domini blaugrana, però, s'ha vist aigualit quan Narváez ha avançat les andalusos amb un xut des de dins de l'àrea.

El Barça B no ha baixat els braços i ha buscat l'empat amb insistència fins que l'ha acabat trobant, al minut 77, Carles Aleñá ha transformat un penal que ha comès Artiles per una falta a dins l'àrea sobre Marc Cardona.

A les acaballes i quan tot semblava que el partit s'acabaria amb un empat a 1 en el marcador, Nahuel ha aprofitat una gran assistència de Marc Cardona i ha superat Kieszek en un gol èpic que permet escalar fins a la catorzena posició al filial del Barça.