Un gol de Kalu Uche derrota el Nàstic i acosta l'Almeria a un punt en la lluita de la zona baixa

Un gol de Kalu Uche acosta els andalusos, rivals directes en la lluita per la permanència, a un punt de l'equip grana

El Nàstic ha perdut a casa amb l'Almeria per 0-1, un resultat inesperat i perillós davant d'un rival directe en la lluita per la permanència.

A la primera part, els més encertats han estat els dos porters. Manolo Reina ha salvat dues bones ocasions de Kalu Uche, germà del futbolista del Nàstic Ikechukwu Uche. La millor jugada dels tarragonins l'ha protagonitzat Gerard Valentín, però la seva rematada l'ha desviat Casto a córner. El porter visitant també ha evitat que Tejera marqués a l'inic del segon temps.

L'únic gol del partit l'ha fe Kalu Uche, al minut 71, amb una rematada de cap.

L'oportunitat més clara per empatar l'ha tingut Juan Muñiz, però el seu xut l'ha tornat a desviar Casto amb una gran aturada, en el minut 81.

La derrota, segona consecutiva a casa, complica les aspiracions de permanència per a l'equip de Juan Merino. L'Almeria, encara en descens, s'acosta a només un punt.