Futbol

Un gol de Griezmann castiga un Espanyol ambiciós, però sense punteria (0-1)

L'equip de Sánchez Flores ha ofert una gran primera part, però a la segona s'ha anat diluint i Griezmann ha aprofitat l'única ocasió clara de l'Atlètic al llarg del matx per anotar el gol decisiu. Massa penalització per a un Espanyol valent i molt vertical que veu com Europa s'allunya.

Actualitzat

L'Espanyol ha caigut davant d'un Atlètic de Madrid espès i gris, però sempre competitiu i disposat a mantenir la tercera plaça de la Lliga. L'equip de Sánchez Flores ha tingut més la pilota, ha jugat un partit complet, però li ha fallat la rematada. Griezmann, en canvi, ha demostrat amb el seu gol que oferint molt poc també es guanyen partits.

Un Espanyol ambiciós

L'Espanyol ha sortit a jugar contra el semifinalista de la Lliga de Campions sense complexos i amb la idea d'aprofitar les bandes per fer mal. Per l'esquerra ha arribat amb molta freqüència Aaron i per la dreta, sobretot, Jurado. De fet, el migampista de Sanlúcar ha estat el que ha tingut la primera opció per marcar amb un xut mossegat després d'una centrada de Gerard Moreno.

També hi ha hagut polèmica. Al minut 6, una centrada des de l'esquerra de l'atac espanyolista l'ha tocat Saúl dins de l'àrea amb la mà de manera clara. I estava separada del cos. Però el col.legiat Vicandi Garrido no l'ha vist.

L'Atlètic, menys fresc físicament del que sol ser habitual, ha arribat pocs cops als dominis de Diego López. Només Carrasco, en un xut llunyà, ha obligat intervenir el porter gallec.

Fins al descans, l'Espanyol ha crescut, ha tingut més la pilota i ha tancat l'Atlètic a la seva àrea, però no ha creat cap opció de gol.

L'Atlètic treu petroli del no res

En el segon temps, Quique Sánchez Flores ha fet entrar Leo Baptistao en el lloc de Caicedo, visiblement cansat. I Simeone ha apostat per Thomas per tapar la banda esquerra local. I ha encertat més el tècnic visitant.

L'Espanyol s'ha vist bloquejat al centre del camp i l'Atlètic ha començat a arribar als dominis de Diego López. Al 73, i després d'un rebot, Griezmann ha caçat una bola dins de l'àrea amb la seva cama bona, l'esquerra, i ha batut Diego López. Era un premi excessiu per a un equip gris i desconegut, però sempre atent i letal en atac.

Baptistao no encerta

Leo Baptistao ha tingut un minut més tard l'empat als peus en una ocasió claríssima, sol davant d'Oblak, que ha fet la parada del partit. L'hispanobrasiler ha disposat d'una altra ocasió a les acaballes amb el mateix resultat: intervenció del porter "colchonero".

Els canvis de Reyes i de Marc Navarro per Jurado i Javi López han arribat massa tard, minut 81, i l'Espanyol ja no ha tingut cap més oportunitat per empatar. Pas enrere dels periquitos per acostar-se a la zona europea davant d'un equip, l'Atlètic, que pot ser el seu mirall: segur en defensa i altament eficaç en atac. I competint cada duel. Cholismo en estat pur.

 

 

 

 

Anar al contingut