Segona Divisió

Un gol de Dongou dóna la quarta victòria seguida a casa al Barça B (1-0)

Un gol d'oportunisme del camerunès de 17 anys Dongou a les acaballes del partit, minut 85, ha permès al Barça B encadenar la quarta victòria seguida al Miniestadi davant el Múrcia (1-0). Els visitants, massa conservadors, han acabat amb 10 homes per expulsió d'Oriol. Els homes d'Eusebio es situen amb 50 punts, a només quatre de la zona de "play-off" d'ascens a Primera Divisió.

Encara llepant-se les ferides del 2-6 encaixat contra l'Hèrcules, el Múrcia ha sortit descaradament buscant l'empat al Miniestadi. El seu plantejament garrepa, sumat a l'atac estàtic del filial, ha propiciat un xoc avorrit. Amb el Barça B monopolitzant la pilota des del minut u, els murcians han jugat amagats i fins al minut 43 no han provat un xut a porta, tebi i sense perill.

Poca arribada blaugrana

A la represa ha canviat poc el panorama. Tot i així, Riverola ha fallat l'ocasió més clara per als d'Eusebio Sacristán, en creuar massa un xut en el cor de l'àrea murciana. El tècnic local ha intentat reforçar la línia d'atac amb el mitja punta Espinosa i els ariets Rodri i Dongou, però el partit semblava ja condemnat a les taules i al sopor.

Dongou resol

Però quan faltaven cinc minuts per al final i només un instant després que el Múrcia es quedés amb un home menys, Rafinha ha lluitat a empentes i rodolons una pilota a l'àrea petita fins que ha caigut a peus de Dongou, que ha afusellat Javi Jiménez sense pensar-s'ho. Dongou, el futur Eto'o de La Masia, el noi sobre el qual es consolida el somni africà del planter blaugrana, complia disset anys divendres. No hi havia millor manera de celebrar-ho que amb el que millor sap fer.

La quarta victòria consecutiva a casa situa el filial vuitè a la taula, camí de culminar una temporada més que notable. I el Múrcia marxa agreujant el seu sofriment una setmana més. Ja només el separen sis punts del descens.