Un extraordinari Dídac ha salvat el Barça durant tot el partit (@FCBfutsal)
Futbol sala

Un gol de doble penal de Carlitos a l'últim segon i una pèssima segona part deixen el Barça sense victòria a Jaén (2-2)

Els dos gols d'Esquerdinha i les aturades de Dídac no han estat suficients per guanyar a la Salobreja i el Barça veu frenada la remuntada a la classificació

Xavi LorenteActualitzat

El Barça ha acabat pagant al darrer segon una mala segona part. Després d'aquesta relliscada els blaugranes -encara amb un partit menys- són ara cinquens amb 56 punts i se'ls complica l'escalada a la classificació amb Cartagena, Pozo, Palma i Llevant per sobre, amb 61 punts empatats en el liderat.

La gran perla del planter de Jaén, Antonio Pérez, ha sorprès Dídac Plana amb un xut de punxot als 57 segons del matx per obrir el marcador per al Jaén en un rapidíssim contraatac. El mateix Antonio ha estavellat una pilota al pal que ha estat a punt de significar el 2 a 0. El Barça s'ha despertat i Dídac ha assistit Esquerdinha en la jugada de l'empat a 1 al minut 4. L'arenyenc ha pujat fins a mitja pista i ha generat un forat a la defensa andalusa que ha deixat sol el brasiler. Esquerdinha ha consumat la remuntada abans del descans amb un gol d'estratègia. Marcenio serveix de banda i el de Cuiabà engalta la bola tal com ve al pal llarg (1-2, minut 16). Aicardo ha comès la sisena falta i Carlitos ha disposat d'un doble penal. Dídac ha salvat la igualada amb una mà providencial enviant la pilota a córner. Abans del descans, Joselito ha fregat l'1 a 3 en un xut al pal després d'una passada de Daniel.

El Jaén ha portat clarament la iniciativa a la represa, amb el Barça massa enfonsat a la pròpia porteria. Això ha donat molta feina a Dídac. Les nombroses aturades del porter blaugrana han evitat l'empat local. I on no ha arribat Dídac ha arribat Dyego, que ha fet una doble aturada a porteria buida. Plana ha tornat a aparèixer en un nou doble penal de Carlitos que ha refusat de manera excel·lent després d'una falta inexistent. El pal ha repel·lit el doble penal d'Esquerdinha a 2'53" del final en la millor oportunitat blaugrana de la segona part. Unes mans absurdes de Ximbinha han provocat el doble penal de l'empat a 2 que, aquest cop sí, ha transformat Carlitos en l'últim segon del matx. Un punt amb regust de derrota.