Futbol

Un Girona necessitat de punts i victòries rep diumenge el Recreativo a Montilivi

El Girona vol aprofitar la visita a Montilivi d'un rival en hores baixes per posar punt final a una ratxa tan negativa com preocupant. Després de tres derrotes consecutives, el conjunt català s'enfronta aquest diumenge a un Recreativo que tampoc travessa el seu millor moment. Els de Pablo Alfaro -que obren la zona de descens, tres punts per sota dels blanc-i-vermells- arriben a Girona molt necessitats. Els de Raül Agné, tècnic dels andalusos la passada campanya, volen aprofitar-se precisament d'aquesta circumstància per agafar aire ja que una nova ensopegada els deixaria molt tocats.

Actualitzat
Malgrat la delicada situació que viu el Girona després d'encaixar quatre derrotes en sis jornades, Raül Agné es manté confiat en les possibilitats del seu equip de cara a assolir la permanència. El tècnic del Girona creu que els bons resultats arribaran a Girona quan l'equip competeixi amb la mateixa intensitat amb la qual s'entrena. Aquest diumenge, però, necessitarà molt més que ritme i intensitat per derrotar el Recre en un partit en què tant catalans com andalusos s'hi juguen molt.

Els de Pablo Alfaro no han guanyat cap partit aquesta temporada i malgrat que tenen una plantilla molt competitiva -en paraules d'Agné, el seu entrenador el curs passat- està vivint uns moments molt delicats. Més enllà del que pugui passar diumenge a Montilivi, Raül Agné ja ha demanat paciència tenint en compte els problemes econòmics que van condicionar el club fa tot just uns mesos. Jandro, recuperat ja d'una sobrecàrrega muscular, està a plena disposició de l'entrenador gironí.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut