Emerson Royal, en el partit entre el Tottenham i l'Olympique de Marsella de la Champions (Reuters)
Futbol

Un exblaugrana es gasta 900.000 euros per millorar el seu rendiment

L'actual jugador del Tottenham ha decidit invertir gairebé un milió d'euros en una cambra hiperbàrica per cuidar el físic i millorar el rendiment

Redacció Esport3Actualitzat

Dietes, entrenadors personals i tractaments neurocientífics. Els mètodes innovadors per millorar el rendiment esportiu dels futbolistes estan a l'ordre del dia, però Emerson Royal ha decidit tirar la casa per la finestra.

Tal com explica The Sun, l'exblaugrana, actual jugador del Tottenham, ha decidit invertir gairebé un milió d'euros, 900.000 €, en una cambra hiperbàrica per cuidar el seu físic i millorar el seu rendiment.

Aquest tanc hiperbàric serveix per augmentar els nivells d'oxigen en el plasma sanguini, millora el funcionament de l'organisme, i permet una recuperació millor després de grans esforços.

El brasiler ha jugat tots els partits aquesta temporada i vol continuar comptant amb la confiança d'Antonio Conte, que el considera titular indiscutible.

Achraf Hakimi, el model d'Emerson

El lateral del Tottenham ha decidit treballar, a banda del físic, també l'àmbit tàctic. Per això, el seu equip personal ha demanat informes a un analista tàctic sobre el joc d'Achraf Hakimi, un dels puntals del PSG.

I, a banda d'això, l'ex del Barça també ha sumat al seu equip el doctor Fabiano de Abreu Agrela, neurocientífic, per treballar la concentració i reduir l'ansietat generada per possibles errors.

Anar al contingut