Eden Hazard no està complint amb les expectatives del seu fitxatge pel Reial Madrid (EFE/Chema Moya)
Futbol

Un estudi determina que Eden Hazard és el futbolista més sobrevalorat de la lliga

El belga s'embutxaca 600.000 euros per setmana i només marca o assisteix cada 290 minuts. Cada gol li costa al club blanc l'astronòmica xifra de 32 milions d'euros

El fitxatge d'Eden Hazard pel Reial Madrid s'està convertint en un negoci ruïnós. A les nombroses lesions que ha patit des de la seva arribada al club blanc, aquest dimarts s'ha publicat un estudi que considera el belga com el futbolista més sobrevalorat de la lliga espanyola.

L'estudi, basat en les dades i mètriques d'anàlisi de Fbrefs i Capology, argumenta que Hazard és el jugador més sobrevalorat del campionat, tenint en compte els minuts que juga amb el sou que cobra a la setmana com a jugador del Reial Madrid.

Hazard s'embutxaca 600.000 euros per setmana i només marca o assisteix cada 290 minuts. Segons aquest mateix estudi, cada gol del belga li costa al Madrid l'astronòmica xifra de 32 milions d'euros.

Basant-se en aquestes mètriques, l'estudi conclou que un 40% dels jugadors de la Lliga no mereix el salari que cobra tenint en compte el rendiment que donen als seus respectius clubs.

En l'extrem oposat es troba Leo Messi. El crac argentí del Barça és el futbolista més rendible de la Lliga tenint en compte el que cobra i el rendiment que ofereix sobre la gespa. Messi encapçala una classificació seguit per Jan Oblak, Nolito, Martin Odegaard, Guido Carrillo, Sergi Enrich i Sandro Ramírez.

Anar al contingut