Els cinc campions de les lligues europees, segons un estudi de l'Observatori del Futbol CIES
Futbol

Un estudi descarta el Barça com a campió de la lliga espanyola

Segons pronostica l'Observatori del Futbol CIES, el conjunt blaugrana acabaria tercer darrera del Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid

L'Observatori del Futbol CIES ha publicat un estudi amb els pronòstics sobre quins equips seran els campions de les cinc grans lligues europees aquesta temporada. El resultat final s'obté seguint uns paràmetres estadístics com són els fitxatges realitzats, l'experiència dels futbolistes i el rendiment dels equips en l'últim any.

A la lliga espanyola, el Barça quedaria descartat de la lluita pel títol i acabaria en la tercera posició de la classificació darrera del Reial Madrid, que es proclamaria campió, i l'Atlètic de Madrid, desbancat a la segona plaça. Pel que fa a l'Espanyol, el conjunt blanc-i-blau acabaria 17è, una posició just per sobre de les tres places de descens.

Pel que fa a la resta de campionats europeus, el Manchester City de Guardiola es tornaria a proclamar campió de la Premier, revalidant el títol de la temporada passada, seguit pel Manchester United de Cristiano Ronaldo, el Liverpool i el Chelsea, vigent campió de la Champions.

A la Serie A italiana, l'estudi pronostica que l'Inter de Milà repetirà títol malgrat la marxa del tècnic, Antonio Conte, i dos jugadors importants com Achraf Hakimi i Lukaku. El Nàpols acabaria subcampió, davant del Milan i la Roma de Mourinho.

Menys sorpreses hi hauria tant a la Ligue 1 francesa com a la Bundesliga alemanya, on els totpoderosos PSG i Bayern de Munic serien els campions seguits per l'Olympique de Marsella i el Borussia Dortmund, respectivament.

Anar al contingut