Leo Messi i un espontani corrent al darrera
L'espontani que ha fet la guitza a Messi (Reuters)
Ligue 1

El caos del Marsella-PSG: de l'invasor del terreny de joc als petrodòlars amb la cara de Messi

Redacció Esport3Actualitzat

Hauria pogut representar el 0 a 1 del PSG al camp de l'Olympique de Marsella, l'acció atacant que duia a terme Leo Messi. L'àrbitre, però, va haver d'aturar el joc per l'entrada d'un espontani que, a tota velocitat, es va col·locar ben a la vora de l'argentí. 

El joc es va poder reprendre amb normalitat un cop el van fer fora del terreny de joc. El partit va acabar amb empat a zero al marcador.

S'enduen agafat l'espontani
Els auxiliars es van endur l'espontani del terreny de joc (Reuters)

El partit també va estar marcar per l'intent d'agressió a Neymar. Tot i les súpliques dels mateixos jugadors del Marsella, durant l'esperat clàssic francès es van viure escenes vergonyoses per part de certs sectors de la grada que es van dedicar a llançar al terreny de joc durant tot el partit ampolles de plàstic i altres objectes.

 

Tan gros era l'enrenou que es generava cada vegada que Neymar treia un córner que els empleats de seguretat van haver de treure escuts antiavalots per protegir el brasiler en cada servei de córner.

Els petrodòlars de Messi

Durant tot el partit es va viure un clima hostil que van transmetre els seguidors de l'equip local, fins i tot abans de començar, perquè des de les tribunes es va generar una pluja de bitllets simulant petrodòlars de Qatar amb la cara de Messi:

 

El lema "Menys que un club"  amb la foto de Leo Messi plorant, fent referència al "Més que un club" del Barça. "La passió no es compra", són les frases dels petrodòlars que els fanàtics del Marsella van estar llançant al terreny de joc durant el partit.

 

 

Anar al contingut