Segona Divisió

Un Espanyol erràtic perd el liderat a Leganés (2-0)

Els de Vicente Moreno han comès errors que han acabat amb els gols de Borja Bastón i Arnáiz i han jugat amb un home menys tota la segona part per l'expulsió de Miguelón abans del descans. Segona derrota seguida dels pericos que perden el liderat deu jornades després

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Puado, Mérida i Pedrosa han estat les novetats de l'onze de l'Espanyol que ha sortit a Butarque, on el Leganés ha guanyat set dels vuit partits que hi ha disputat. L'Espanyol, immers en la seva primera crisi aquesta temporada, ha vist com, en el primer minut, Sabin Merino ja havia arribat a la seva àrea. La rèplica perica ha arribat des d'un córner amb una ocasió de Puado i rematada de David López, a les mans de Cuéllar. Arnáiz ha fet anar de corcoll els de Vicente Moreno. Ell sol ha generat ocasions, en alguna no ha trobat soci rematador i també ha forçat faltes. En una falta a favor de l'Espanyol, en el 32, Embarba ha fet trontollar la porteria del Leganés. El xut de falta directa del madrileny l'ha escopit el travesser. Ha estat l'ocasió més clara per als catalans, que més tard han vist com Rubén Pardo li pispava la cartera a David López i cedia la pilota a Borja Bastón perquè en el 41 l'equip local s'avancés en el marcador. Males notícies per als pericos, que s'han ensorrat una mica més quan, just abans del descans, Miguelón ha vist la segona targeta groga, en una acció amb Arnáiz, i ha hagut de marxar al vestidor abans d'hora i ha deixat l'equip amb deu jugadors.

Just començar la segona part, Arnáiz ha fet el segon gol per al Leganés. Una mala passada enrere de Calero l'ha recuperat l'ex del Barça B, que se n'ha anat de David López, ha driblat Cabrera i ha superat Diego López. En el 62, el porter gallec ha evitat el tercer amb una aturada digna d'handbol a l'ocasió de Borja Bastón. A partir d'aquí, el partit ha anat morint. Amb la derrota, l'Espanyol perd després de deu jornades el liderat de la Lliga, que ara ocupa el Mallorca, seguit del Leganés. Els de Vicente Moreno passen a ser tercers.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut