Espanyol

Un Espanyol de menys a més perd amb la Reial Societat (1-3)

Una mala primera part torna a condemnar l'Espanyol, que al primer temps ha encaixat un doblet de Willian José. Zaldúa, en pròpia, ha escurçat distàncies per als blanc-i-blaus, que han acabat de caure amb el tercer gol, obra d'Isak

Cristina BusquetsActualitzat

Fins a cinc canvis ha presentat David Gallego respecte al partit amb el Ferencváros hongarès per enfrontar-se al conjunt basc, un dels quals, l'entrada de Víctor Sánchez al lateral dret.

Els blanc-i-blaus han començat defensant-se davant d'una Reial Societat que els ha tancat al seu camp. De fet, la primera intervenció del porter rival ha estat als dotze minuts de partit, quan ha blocat una centrada-xut de Wu Lei. En el moment en què ha semblat que el conjunt de Gallego es treia la pressió de sobre, ha arribat el primer gol dels d'Imanol Alguacil. Passada vertical de Mikel Merino cap a Oyarzabal i aquest últim de primeres cap a Willian José que ha marcat. Poca oposició han posat els de Gallego que en el minut 34 han arribat el segon. Una jugada de Portu l'ha refusat Diego López i el refús l'ha aprofitat l'ex del Girona per assistir Willian José que ha fet el segon. Al descans s'hi ha arribat amb xiulets i crits cap a l'equip blanc-i-blau.

Al segon temps, l'Espanyol ha pres la iniciativa davant d'una Reial que semblava que havia sortit adormida. Les ocasions de què han disposat els blanc-i-blaus, però, no les han transformat. Al 71, Zaldúa ha enviat al fons de la seva pròpia porteria un xut lateral de Campuzano. L'Espanyol retallava distàncies, però tres minuts més tard, el conjunt visitant ha fet el tercer. Isak ha aprofitat una errada de Calero per superar Diego López amb un xut creuat. El retorn de David López al 79 després de set mesos de baixa ha estat l'única nota positiva d'un Espanyol que ha encaixat la tercera derrota a casa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut