Cardiff Metropolitan University Football Club (@CardiffMetFC)
Futbol Internacional

Un equip universitari gal·lès es classifica per l'Europa League

El Cardiff Met University ha fet història classificant-se per primera vegada a l'Europa League després de caure als play-off tres temporades

El Cardiff Metropolitan University Football Club, un equip de tercera divisió gal·lesa, ha fet història classificant-se per primera vegada a l'Europa League.

L'equip, fundat al 2000, està format íntegrament per estudiants universitaris de Graus i Màsters en psicologia esportiva, entrenament esportiu o anàlisi de rendiment, que juguen gratis.

La tercera ha estat la vençuda pel Cardiff Met University, que portava tres temporades quedant-se als play-off. Aquest cop van quedar setens a la primera fase de la Lliga regular, però després d'una gran segona fase van aconseguir classificar-se pels play-off amb la tercera millor puntuació.

La final va tenir com a protagonista Will Fuller que va donar la victòria als "arquers" a la tanda de penals, després d'empatar a 1-1 amb el Bala Town.

Ara, la classificació per a l'Europa League otorga a l'equip un ingrés adicional de 220.000 euros, però per complir el seu somni d'enfrontar-se al Manchester United, haurà de passar primer per quatre fases prèvies.

Anar al contingut