AEM
Les jugadores de l'AEM, en plena celebració del títol
Futbol

Un equip femení de Lleida, l'AEM, fa història en proclamar-se campió en una lliga masculina

L'equip infantil, amb jugadores d'entre 12 i 14 anys, s'ha adjudicat el títol amb autoritat, a quatre jornades del final

Actualitzat

L'equip infantil de la Secció Esportiva AEM de Lleida, format íntegrament per noies de 12 a 14 anys, va fer història dissabte en proclamar-se campió de la seva lliga, un campionat masculí (el grup III de la Segona Divisió infantil). Aquesta fita era completament inèdita a Catalunya: mai un equip femení s'havia imposat en una lliga masculina en cap categoria del futbol, i, a nivell estatal, només ho havia aconseguit el Rayo Vallecano. De fet, l'AEM és, ara per ara, l'únic club amb equips femenins que militen en una lliga masculina.

A més, les noies que entrena Dani Rodrigo s'han adjudicat el títol amb una autoritat incontestable, després de vèncer el Pardinyes per 1 a 2, a quatre jornades del final de la Lliga. Ara mateix tenen 16 punts d'avantatge sobre el segon classificat, l'EF Noguera.

L'AEM té sis equips femenins -amb un total de 110 jugadores- i la d'aquest any és la tercera temporada que competeix en aquesta categoria. Ha protagonitzat una progressió remarcable: dels últims llocs el primer any, al tercer de l'any passat i al campionat d'aquest 2017. Actualment, també té un benjamí femení jugant una lliga masculina.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut