El moment en què decideixen aturar el partit davant l'insult homòfob
Futbol Internacional

Un equip dels Estats Units es retira del partit per un insult homòfob a un dels jugadors

El San Diego Loyal, equip de la Segona Divisió de futbol dels Estats Units, ha marxat del terreny de joc quan un dels seus jugadors, Collin Martin, ha rebut un insult homòfob per part d'un dels jugadors rivals

Redacció Esport 3

Nova jornada a la USL, la Segona Divisió de futbol dels Estats Units. Tot feia pensar que la notícia del partit que jugaven els San Diego Loyal i els Phoenix Rising seria la victòria dels californinans. Almenys per 3 a 1, el resultat que mantenien fins al minut 52.

Aleshores, el jugador Collin Martin, declarat homosexual, rebia un insult homòfob per part d'un dels jugadors rivals. L'entrenador Landon Donovan ha entrat en còlera davant d'aquest fet i, després de discutir-ho amb els àrbitres i amb el seu oponent, ha decidit retirar el seu equip del terreny de joc.

 

 

La decisió ha comptat amb el vistiplau dels seus homes. El porter de l'equip, Jon Kempin, deia: "Estic molt orgullós d'aquest equip i d'aquest club."

 

 

De la seva banda, l'equip rival, els Phoenix Suns, han emès un comunicat on expliquen que estan investigant els fets, però que el jugador que hauria insultat Martin ha negat els fets. El club d'Arizona explica que rebutja i castiga qualsevol mena de comportament homòfob.

 

ARXIVAT A:
LGTBI
Anar al contingut