Barça

Un equip de TV3 entra als assajos del nou espectacle del Cirque du Soleil sobre Messi

El teló de l'espectacle sobre Messi està a punt d'alçar-se en una de les produccions més ambicioses del Cirque du Soleil. El xou, dividit en dues parts de 45 minuts, està format per 20 actuacions que representen les principals virtuts de Messi, totes protagonitzades pels millors especialistes del circ
Josep M. Puig / Mont-real Actualitzat
TEMA:
Messi
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

La companyia canadenca Cirque du Soleil té una vintena de produccions en marxa, i una té Leo Messi com a protagonista. Un muntatge que aterrarà a Barcelona a la tardor, i al qual un equip de TV3 ja ha pogut fer un cop d'ull a Mont-real.

El teló de l'espectacle sobre Messi està a punt d'alçar-se en una de les produccions més ambicioses del Cirque du Soleil.

Mukhtar Omar Sharif Mukhtar, director de "Messi10": "L'eslògan del xou és que tots tenim un número 10 dins nostre. Quin és el teu número 10? Quina és la teva característica especial? Si jugues a futbol, si ets metge o policia, quin és el factor que et fa ser el millor? El número 10 és el futbolista que desbloqueja les portes al camp, que sempre troba el camí per anar endavant. És el jugador més creatiu del terreny de joc. Per mi, és fantàstic explorar això per a un xou del Cirque du Soleil."

El xou, dividit en dues parts de 45 minuts, està format per 20 actuacions que representen les principals virtuts de Messi, totes protagonitzades pels millors especialistes del circ.

Sean McKeown, director de creació de "Messi10": "Som afortunats. Hem tingut diversos contactes amb Messi, ell ha vist diverses presentacions i la segona vegada que li vam ensenyar va dir: 'Això és impressionant!' Li vam dir que tornés a visitar-nos, a veure'ns, però ens va dir que estava molt enfeinat, que tenia tot el calendari ple, però que estava impacient per veure l'estrena."

Però, si hi ha un fet diferencial en el Cirque du Soleil, és el disseny del vestuari. I com en tot esdeveniment esportiu, apareixen periodistes, però amb un vestit ben original. 

James Lavoie, director de vestuari de "Messi10": "Com aconsegueixes que sembli gespa i que es pugui moure i rentar? Hem treballat durant mesos desenvolupant aquest teixit i la tècnica per adaptar-lo a un vestit. Estic impacient per veure'l en escena."

També saltaran espotanis, tot amb el vistiplau de Messi.

"Messi té molta confiança en l'equip i ens ha deixat fer. Ens sentim lliures per expressar, explorar i crear", explica Lavoie.

I pel que fa a la música, un dels gran amics de l'argentí, l'exporter José Manuel Pinto, n'ha fet els arranjaments.  

"És fantàstic, perquè fa poc teníem aquest noi jugant al costat de Messi i ara està fent contingut i produint material per a l'espectacle d'una manera ben diferent dels números del circ.", assegura McKeown.

"Sentim que Messi és el Cirque du Soleil del món del futbol, sempre batent rècords, sempre entretenint el públic, sempre fent somiar. El Cirque du Soleil fa somiar, igual que Messi", conclou el director de l'espectacle.

ARXIVAT A:
Messi

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut