FUTBOL

Un equip alemany perd per 37-0 per por de contagiar-se del coronavirus

L'equip rival havia estat en contacte amb un positiu per Covid-19 en el partit anterior

El contacte dels jugadors de l'SV Holdenstedt II amb un positiu per Covid-19 ha provocat una situació insòlita en el futbol alemany. Els set jugadors de l'SG Ripdorf no s'han acostat als seus rivals per precaució i han perdut per 37-0. Això sí, han evitat una sanció de 200 euros perquè van sol·licitar ajornar el partit per por de ser contagiats, però no se'ls ha concedit.

 

 

El Holdenstedt II havia jugat un partit contra l'Eddelstorf que poc després va notificar un positiu. La plantilla de l'Holdenstedt II es va sotmetre a les proves pertinents per haver estat en contacte amb un contagiat de coronavirus i tots van donar negatiu. No obstant això l'SG Ripdorf va sol·licitar ajornar el partit, però la federació no ho va trobar oportú. Per evitar una multa de 200 euros, es van presentar a la trobada amb set jugadors voluntaris, però sense oposar cap resistència en el joc ni acostar-se als rivals per por d'un possible contagi, segons informen The Guardian i AZ-online.


"Diversos jugadors van dir que els agradaria evitar el contacte amb els jugadors de l'SV Holdenstedt per estar segurs i estem agraïts que aquests set jugadors s'oferissin com a voluntaris perquè en cas contrari el club hauria hagut d'afrontar una multa de 200 euros per no presentar-se i això són molts diners per a nosaltres, especialment enmig de la pandèmia", ha assenyalat el vicepresident de l'SG Ripdorf / Molzen II, Patrick Ristow, a ESPN.

 

Quan va començar el partit, els jugadors del Ripdorf van passar la pilota al rival i van caminar durant els 90 minuts. Els jugadors de l'Holdenstedt no entenien què passava, però no ningú va voler arriscar-se.

 

"No hi ha una solució perfecta i vam prendre aquesta decisió, però no li desitgem cap mal a l'Holdenstedt", ha aclarit.

Anar al contingut