Barça

Un emissari del Barça negocia al Brasil els últims detalls per portar Neymar a l'estiu

El Barça està a punt de tancar el primer reforç per a la pròxima temporada. Neymar ha volgut accelerar la sortida del Santos un any abans del previst i l'executiu del Barça Raül Sanllehí ja negocia al Brasil els últims serrells de l'acord que ha de portar el davanter a ser jugador blaugrana aquest estiu.

Actualitzat
El Barça està a punt de tancar el primer reforç per a la pròxima temporada. Neymar ha volgut accelerar la sortida del Santos un any abans del previst i l'executiu del Barça Raül Sanllehí ja negocia al Brasil els últims serrells de l'acord que ha de portar el davanter a ser jugador blaugrana aquest estiu.

Tot i que el Santos encara està disputant la final del campionat Paulista (diumenge juga el partit de tornada contra el Corinthians), Neymar ja ha fet saber als seus companys que deixarà l'equip a l'estiu.

La recent intromissió del Reial Madrid, que també volia Neymar, va fer que el president del Barça, Sandro Rosell, es reunís d'urgència divendres passat a Madrid amb el president del Santos i el pare del jugador per mirar de tancar l'acord definitiu com més aviat millor. El club blaugrana tenia avantatge en l'operació després d'haver avançat 10 milions d'euros l'any passat, una garantia que, si es trencava, obligava el comprador a pagar 40 milions d'indemnització al Barça.

Xavi n'avala el fitxatge

Amb només 21 anys, Neymar serà el primer reforç de la plantilla del Barça de la temporada que ve. En roda de premsa, Xavi ha obert els braços a l'arribada del brasiler, però ha apostat per no fer gaires canvis en la plantilla. Retocs, sí, però revolució, no.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut