LaLiga

Un doblet de Rodrygo dona la victòria al Reial Madrid al Sánchez Pizjuán (1-2)

En els últims minuts el partit s'ha enterbolit, després d'una entrada d'Acuña a Ceballos, que ha vist la targeta vermella directa

Redacció Esport3Actualitzat

El Sevilla no ha pogut guanyar el Reial Madrid en partit corresponent a la penúltima jornada de Lliga jugat al Sánchez Pizjuán. No ha jugat Vinícius, el gran protagonista de la setmana i que continua arrossegant molèsties al genoll.

  • L'equip andalús s'ha avançat en el marcador en el minut 3 de joc per mitjà de Rafa Mir. El davanter sevillista ha agafat un segon rebuig dins l'àrea madridista i ha superat Courtois. El Reial Madrid, que ha començat al ralentí, a poc a poc ha anat creixent amb el pas dels minuts. En el minut 29, Rodrygo ha marcat de falta directa.
  • Al començament de la segona part el Sevilla, que dimecres juga a Budapest la final de la Lliga Europa contra la Roma, ha pogut marcar després d'una gran jugada d'Acuña per la banda que no ha aconseguit rematar bé Rafa Mir.
  • En el minut 69, una passada de Modric l'ha controlat Rodrygo, que després d'una gran acció personal ha marcat el segon gol madridista i el seu novè a la Lliga.
  • En els últims minuts el partit s'ha enterbolit, després d'una entrada d'Acuña a Ceballos, que ha vist la targeta vermella directa. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut