Un doblet de Ferran Jutglà dona un punt al Barça B davant el Costa Brava (2-2)

El davanter ha estat clau en el seu retorn al filial blaugrana de Sergi Barjuan, que ha igualat un 2-0 en contra al tram final del partit

El Nou Estadi de Palamós ha estat escenari del partit entre el Costa Brava i el Barça B, un duel de necessitats de la Primera RFEF. Els locals, que acumulen quatre partits consecutius empatant, han estat més efectius a l'inici del partit i han arribat al descans amb un avantatge de dos gols gràcies a les dianes d'Àlex Calatrava i Ale Galindo. Aquest darrer ha estat un gol olímpic, en una acció molt mal defensava per part dels blaugranes.

El FC Barcelona no ha reaccionat fins al minut 77, quan Ferran Jutglà ha recollit una pilota morta a l'àrea per retallar diferències al marcador. Quan tot apuntava que els tres punts es quedarien a casa, el mateix Jutglà ha enganxat una gran volea dins l'àrea per empatar el partit. El davanter en dinàmica del primer equip ha estat decisiu en el seu retorn al filial blaugrana, que no aconsegueix una victòria des del 12 de desembre.