Ricky Rubio, en un partit amb els Minnesota Timberwolves (Reuters)
NBA

Un doble doble de Ricky Rubio no pot evitar la derrota dels Timberwolves contra els Thunder (100-98)

El base català ha fet el seu 25è doble doble de la temporada amb 14 punts i 10 rebots, però la seva bona actuació ha estat estèril per sumar el triomf en l'últim partit de la temporada a la seva pista

David CarballoActualitzat

Ricky Rubio no ha pogut evitar aquesta matinada una nova derrota dels Minnesota Timberwolves en l'últim partit de la temporada a casa. El base català ha fet el seu 25è doble doble de la temporada amb 14 punts i 10 rebots, però la seva bona actuació ha estat estèril per sumar el triomf contra els Oklahoma City Thunder (98-100).

Una cistella de Victor Oladipo a 6,3 segons del final ha donat la victòria als visitants, que s'han imposat tot i la baixa de la seva gran estrella, Russell Westbrook, que ha descansat després d'entrar en la història de l'NBA amb un nou rècord de triples dobles en una temporada. Els Wolves encara han tingut l'última possessió del partit per buscar un comiat victoriós, però Andrew Wiggins ha fallat el seu llançament triple.

Els Wolves, sense opcions d'entrar als play-offs de l'NBA, tancaran la temporada la pròxima matinada a la pista dels Houston Rockets, precisament el rival dels Thunder en la primera ronda de la lluita pel títol.

La resta de resultats d'aquesta matinada a l'NBA són els següents:

Atlanta Hawks            106       Charlotte Hornets        76
Dallas Mavericks          91       Denver Nuggets          109
Los Ángeles Lakers       108       New Orleans Pelicans     96
Sacramento Kings         124       Phoenix Suns            109

Anar al contingut