Bàsquet

Un desesperat Barça Lassa rep el Baskonia a l'Eurolliga

L'equip blaugrana, cada cop més lluny de la zona de classificació per als quarts de final, no pot comptar amb Oleson ni Renfroe, però sí amb Moussa Diagné, l'últim d'arribar

Actualitzat

El Barça Lassa rep aquesta tarda (19.00, Esport3) el Baskonia en una situació desesperada a l'Eurolliga. L'equip blaugrana és onzè, a dues victòries de la zona de classificació per als quarts de final i una nova derrota faria encara més difícil entrar entre els vuit millors de la competició.

Les lesions de Brad Oleson i Alex Renfroe afegeixen encara més dramatisme a la situació dels blaugranes, que en contrapartida poden comptar amb l'última incorporació, el pivot Moussa Diagné, repescat del Fuenlabrada la setmana passada.

El Barça s'aferra al Palau Blaugrana, l'únic recurs que els queda després d'una sèrie desastrosa de set desplaçaments seguits perduts a la competició continental. El Baskonia, que ha perdut els tres últims partits que ha jugat a l'Eurolliga, pot ser el rival perfecte per a la remuntada del Barça o pot enfonsar una mica més els blaugranes.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut