Kubo i la imatge viral de l'aficionat de l'Athletic (EFE)
Kubo i la imatge viral de l'aficionat de l'Athletic (EFE)
futbol

Un derbi diferent: de Kubo remenant el cul a la imatge viral d'un aficionat "perdut"

El duel basc entre la Reial Societat ha tornat a ser un exemple de germanor i esportivitat entre dos equips amb molta rivalitat

Redacció Esport3Actualitzat

El derbi basc és diferent. La Reial Societat i l'Athletic de Bilbao s'han tornat a enfrontar aquest dissabte en un nou duel entre dos equips veïns amb molta rivalitat. Els de San Sebastià es van endur el duel per un clar 3 a 0. Tot i això, el partit i el comportament de l'afició a la grada han tornat a ser un exemple d'esportivitat i rivalitat sana per al món del futbol.

El partit ha deixat dues imatges virals, que defineixen el moment dolç que viuen els dos grans del futbol basc. Per una banda, Take Kubo va tornar a ser el gran protagonista. És un dels millors jugadors de la Lliga en aquests moments i va tornar a ser decisiu per al seu equip. També s'ha fet viral una imatge icònica que representa la germanor entre les dues aficions.

Kubo remenant el cul i l'aficionat de l'Athletic perdut entre una marea "txuri-urdin"

Take Kubo va ser un dels grans protagonistes del partit. El japonès va marcar el segon gol de la Reial Societat i va fer una celebració sorprenent que ja forma part de la història dels derbis. Va imitar la celebració que ja havia fet la jugadora del Kansas City Lo'eau LaBonta, que consisteix a fingir una lesió i acabar amb un ball remenant el cul.

D'altra banda, les dues aficions van tornar a tenir un comportament exemplar tot i la rivalitat. Es van veure aficionats de l'Athletic tranquil·lament entre el públic de la Reial. Una imatge que exemplifica aquest bon rotllo s'ha fet viral a les xarxes.

Amb el 3 a 0 al marcador, un grup d'aficionats locals van començar a fer una coreografia tradicional. Tots es van posar d'esquena al camp i van començar a saltar. Tots? No. Un aficionat de l'Athletic Club aguantava dret amb un somriure a la cara entre una marea d'aficionats "txuri- urdin" al seu voltant.

Anar al contingut