Luka Doncic, en una imatge d'arxiu (Reuters)
NBA

Un cromo de Luka Doncic es ven per 4,6 milions de dòlars

El cromo del base eslovè dels Dallas Mavercks es converteix en el més car en la història de l'NBA i el segon de l'esport professional

Redacció Esport3Actualitzat
Un cromo del base eslovè Luka Doncic, dels Dallas Mavericks, s'ha venut per 4,6 milions de dòlars i es converteix en el més car en la història de l'NBA i el segon de l'esport professional. Hi apareix el logotip de l'NBA al costat d'una imatge de Doncic amb la samarreta dels Mavericks i el seu autògraf de l'exjugador de Reial Madrid. Va ser l'únic que es va fer amb aquestes característiques.
   
La venda del cromo, considerat molt estrany i que es va vendre diumenge per més diners que cap altre abans, és l'últim exemple del protagonisme de Doncic en el millor bàsquet del món. El de Doncic va formar part originalment d'una caixa de cromos col·leccionables de Panini National Treasures Basketball 2018-19.
   
El cromo va acabar sent venut al col·leccionista Bolillo Lajan San. No està clar quant va pagar inicialment per ell, tot i que 'TMZ Sports' afirma que va pagar més de 400.000 dòlars. Diumenge, San va vendre el cromo de Doncic al col·leccionista Nick Fiorella per 4,6 milions de dòlars, cosa que li va permetre obtenir un guany de més de quatre milions.
   
El cromo de Doncic no és només el més car en la història de l'NBA, és també el segon amb el valor més alt de qualsevol cromo esportiu. Només un cromo de l'exjugador de beisbol Mickey Mantle del 1952 es va vendre per més diners (5,2 milions de dòlars). Abans que es vengués el cromo de Mantle, el rècord anterior era un Mike Trout del 2009 amb els Angelinos de Los Angeles, que va aconseguir un valor de 3,9 milions de dòlars.
ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut