Segona Divisió

Un Còrdova molt superior passa per sobre del Sabadell a la Nova Creu Alta (0-3)

Un Sabadell amb moltes baixes ha encadenat la segona derrota consecutiva. Després d'encaixar un contundent 5-0 contra el Nàstic, la Nova Creu Alta s'ha rendit a un Còrdova que ha fregat la perfecció i que ha estat molt superior al conjunt de Lluís Carreras. Els visitants s'han avançat amb un gol de Patiño en el minut 12. Tot i el debut de Fran Piera en el segon temps, en el minut 57, ha arribat el 0-2, obra de Charles, que ha obligat els arlequinats a obrir-se molt. El 0-3 podia arribar en qualsevol moment i López Silva, en el minut 69, ha acabat noquejant els locals, impotents per aturar l'allau de joc d'un rival que s'ha endut una victòria molt merescuda.

La malastrugança que persegueix el Sabadell amb les lesions aquesta temporada no sembla acabar-se mai. Durant l'escalfament, Òscar Ramírez s'ha ressentit d'unes molèsties a l'adductor i s'ha afegit a les nombroses baixes que omplen la infermeria vallesana. El seu lloc al lateral dret l'ha ocupat a última hora Yann Songo'o, que ha patit de valent, com la resta dels seus companys, per aturar l'allau ofensiva d'un Còrdova que ha sortit com un autèntic cicló a la Nova Creu Alta.

El primer quart d'hora ha estat un monòleg ofensiu dels visitants, que s'han avançat amb un gol de Patiño, que ha batut De Navas amb un cop de cap inapel·lable. El Sabadell no ha trobat la manera de treure's de sobre l'aclaparador domini visitant, i Charles, un autèntic malson per a la defensa arlequinada per la seva mobilitat, ha perdonat el 0-2 en el minut 22.

El millor que ha pogut passar al conjunt de Lluís Carreras ha estat arribar al descans amb només un gol en contra, ja que la superioritat del Còrdova ha estat manifesta. A la represa, Carreras ha fet debutar Fran Piera, però l'últim fitxatge arlequinat no ha pogut evitar la desfeta del seu nou equip. En el minut 59, Charles ha trobat el premi a la seva insistència i ha fet el segon amb un xut creuat lluny de l'abast de De Navas.

Lluny de reaccionar, el domini del Còrdova ha continuat i López Silva ha fet la sentència definitiva en el minut 70. Fins al xiulet final, els arlequinats han patit un autèntic calvari davant d'un Còrdova molt superior i que hauria pogut marxar de la Nova Creu Alta amb una golejada d'escàndol al seu favor. Després d'un inici de temporada espectacular, el Sabadell, minvat per les nombroses baixes, ha encaixat la segona derrota consecutiva i cau fins a la vuitena posició de la classificació.