"Luismi" López, a la dreta de la fotografia, un cop acabat l'enfrontament de Copa contra Osasuna
"Luismi" López, a la dreta de la fotografia, un cop acabat l'enfrontament de Copa contra Osasuna (elperiodicodearagon.com)
futbol

Un conductor begut provoca l'accident mortal de "Luismi", futbolista del Fuentes

El jugador de 23 anys va sortir de titular en la històrica visita de l'Osasuna a la Copa al camp d'aquest modest equip aragonès

Redacció Esport3/AgènciesActualitzat

El futbol aragonès plora la pèrdua de Luis Miguel López, "Luismi", futbolista del CD Fuentes, equip de la Regional Preferent. El jugador de 23 anys va morir dijous a la nit quan el cotxe que conduïa per la carretera saragossana N-232 va tenir una col·lisió frontal amb un altre vehicle.

Aquest divendres la Guàrdia Civil ha detingut el conductor d'aquest altre vehicle com el presumpte responsable del xoc. Se'l considera autor de tres delictes: homicidi per imprudència, conducció temerària i amb taxes positives d'alcohol. Ha quedat a disposició judicial.

Al novembre "Luismi" va ser titular en la històrica visita de l'Osasuna al Nuevo San Miguel, el camp del Fuentes, en el partit de Copa que els va emparellar. Els navarresos, vencedors de l'eliminatòria, han guardat un minut de silenci abans del seu entrenament matinal.

El minut de silenci dels jugadors d'Osasuna, últims rivals del Fuentes a la Copa
El minut de silenci dels jugadors de l'Osasuna, últims rivals del Fuentes a la Copa
Anar al contingut