Imatge d'un partit de la selecció catalana de futbol
Futbol

Un Catalunya-Jamaica el mes de maig

La Federació Catalana recupera el compromís d'enfrontar-se amb la selecció caribenya. El partit es va suspendre l'any 2020 per la covid-19

La selecció catalana masculina jugarà el mes de maig contra Jamaica, que era un rival que ja tenia pactat abans de l'esclat de la covid-19. Així ho ha afirmat Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), en una entrevista concedida a la Cadena SER.

El partit entre la selecció catalana i la caribenya estava previst per al 30 de març del 2020 al Camp d'Esports de Lleida, però l'arribada de la pandèmia en va forçar la suspensió. Tot i que l'assistència als estadis encara està limitada, la FCF confia que a la primavera es podrà celebrar finalment el matx, tot i que no s'ha confirmat que es mantingui la seu. Catalunya no juga un partit des del mes de març del 2019, quan es va imposar a Veneçuela (2-1) a l'estadi de Montilivi, a Girona

Dos partits de la femenina previstos

La selecció catalana femenina també jugarà, aprofitant l'embranzida que ha agafat el futbol femení arran del triplet del Barça i de la gran collita obtinguda per Alexia Putellas pel que fa als premis individuals. Catalunya jugaria aquesta temporada dos partits, un al febrer i un altre al maig. Encara no hi ha rivals tancats ni dates, però la Federació Catalana treballa amb aquest escenari sobre la taula.

Soteras ha afirmat que la federació està treballant perquè el partit amistós anunciat de la selecció espanyola a l'RCDE Stadium, el 26 de març   davant Albània, sigui un èxit. El president de la federació sosté que a ell li agradaria veure la "roja" al Camp Nou l'any 2023 però que no n'ha parlat amb Joan Laporta, i ha recordat que la petició ha de partir del propietari de recinte esportiu.  

 

Anar al contingut