L'Industrias no ha tingut opció davant el Cartagena (@fsalagarcia)
Futbol sala

Un Cartagena molt superior deixa sense arguments l'Industrias Santa Coloma (1-6)

El gol de l'empat de Corso ha fet creure en el triomf els colomencs, però a mesura que passaven els minuts el Cartagena ha obtingut el control absolut del partit, que ha anat traduint en forma de gols

Josep CochActualitzat

L'Industrias Santa Coloma rebia al Camp del Ferro la visita del tercer classificat, el Cartagena. Els colomencs arribaven a aquesta jornada en zona de play-off i després de derrotar el Palma Futsal, segon a la taula, per 1 a 2. Però les coses s'ha començat a torçar ben aviat al Camp del Ferro. I és que el Cartagena només ha necessitat un minut per obrir el marcador, amb una potent rematada de Juanpi. L'Industrias s'ha refet i Corso ha establert el gol de l'empat en una rematada creuada. L'assistència ha estat d'Uri Santos. Però l'alegria de l'empat no els ha durat gaire. Els departamentals han marcat l'1 a 2 en una rematada d'Andresito, que havia entrat com un canó pel segon pal davant la sorpresa dels defensors colomencs. I per acabar-ho d'adobar, el Cartagena ha fet pujar l'1 a 3 al lluminós. La desgràcia s'ha acarnissat amb els catalans, ja que Sepe, en el seu afany de rebutjar la pilota, se l'ha acabat introduint a la seva porteria. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans, i encara rai, ja que Waltinho hauria pogut marcar el quart, però la pilota s'ha estavellat al pal.

La represa ha començat amb una rematada al travesser de Juanpi, el segon del Cartagena. Un pal que ha estat el preludi de l'1 a 4 que ha arribat de penal, després que Uri Santos fes falta a l'interior de l'àrea a Sola. La pena màxima l'ha transformat Fernández de manera inapel·lable. Només s'havien jugat tres minuts del segon temps i l'Industrias veia com el Cartagena eixamplava el seu avantatge.

Javi Rodríguez, tècnic del colomencs. s'ha jugat el tot pel tot amb atacs de cinc. I així ha arribat el cinquè del Cartagena, en un xut de Lucao des de la seva àrea a porteria buida. Un gol, el cinquè, que ha arribat en el minut 33 de joc. El risc l'han pagat car. Javi Rodríguez ha continuat insistint amb els atacs de cinc, però, lluny de treure un rèdit, ha encaixat el sisè. Ara estat el porter murcià qui ha enviat la pilota al travesser, però Fernández, que seguia la jugada, ha marcat l'1 a 6 en el minut 39, resultat que ja ha estat el definitiu.