Un campió de Moto2 "bestial"
Enea Bastianini es proclama campió del món de Moto2 gràcies a la seva cinquena posició
Un campió de Moto2 "bestial"
MotoGP

Un campió de Moto2 "bestial"

Enea Bastianini es proclama campió del món de Moto2 gràcies a la seva cinquena posició

Noel Rodríguez Actualitzat
Enea Bastianini campió del món
Quatre pilots arribaven amb opcions matemàtiques a Portimao: Bastianini, Marini, Lowes i Bezzecchi. I de tots ells, Bezzecchi s'ha quedat ràpidament sense opcions. El Mundial era cosa de tres, i finalment, Bastianini l'ha salvat per ben poc. En tenia prou amb un quart lloc, però el cert és que el pilot d'Italtrans no ha pogut lluitar en cap moment per les posicions capdavanteres.

Sí que ho han fet Luca Marini i Sam Lowes, que s'han disputat la cursa amb el guanyador final, Remy Gardner. L'australià s'ha apuntat així la seva primera victòria a Moto2.

Marini ha liderat la cursa durant moltes voltes, però no en tenia prou amb els vint-i-cinc punts si el líder del Mundial, Bastianini, no perdia un parell de posicions. En canvi, per a Sam Lowes sí que era un escenari diferent. Hi ha hagut moments que ha tingut el Mundial a tocar. Rodava tercer, a menys d'un segon del primer, i precisament aquesta primera posició li podria haver donat el Mundial. Malauradament per al britànic, ha comès un parell d'errades que l'han condemnat. De fet, Lowes arrossega problemes al canell dret des de fa un parell de curses i, malgrat, tot ha competit fins al final.

Finalment, victòria per a Gardner i l'han acompanyat al podi Luca Marini i Sam Lowes. Tots dos s'han quedat amb la mel als llavis ja que només els han separat nou punts del nou campió, Enea Bastianini. Tot i empatar a punts i també a victòries, el subcampionat ha sigut per a Luca Marini, ja que cumula més segons llocs.

Bastianini, nou campió del món de Moto2. La millor manera de pujar la temporada que ve a MotoGP, on formarà equip precisament amb Luca Marini a l'equip Esponsorama Racing.

Anar al contingut