Els jugadors manresans, aquest dimecres a la pista del Tenerife
bàsquet

Un bon Manresa sucumbeix en l'últim quart a Tenerife (100-87)

Els bagencs han acusat el fet d'haver estat uns nou minuts sense anotar en el tercer quart

• El Lenovo Tenerife s'ha endut una important i treballada victòria davant el Baxi Manresa (100-87) en un duel que s'ha decidit en un últim quart, molt intens i en què els insulars han tingut més capacitat i encert.
  • Divuitena derrota del Baxi, que segueix antepenúltim de la taula. Els bagencs han acusat haver estat prop de nou minuts sense anotar en el tercer quart, una sequera que els locals han aprofitat per capgirar el marcador.
  • Pels de l'arxipèlag ha destacat Gio Shermadini, mentre que un dels més "endollats" dels de Pedro Martínez ha estat el polonès Adam Waczinski. El duel era un partit ajornat de la vintena jornada d'ACB.