Activitat física

Un belga de 103 anys farà una marató caminant per recaptar fons pel coronavirus

Un metge belga ha decidit caminar cada dia al voltant del seu jardí fins a completar la distància de la marató, 42 km i 195 metres. L'objectiu: recaptar fons per a un hospital universitari.

Redacció Esport3Actualitzat

Es diu Alfons Leempoels, té 103 anys i és un metge belga jubilat. Des de l'1 de juny camina cada dia amb la intenció d'acumular quilòmetres i arribar a cobrir la distància de la marató abans de final de mes. Camina tres vegades al dia, al matí, al migdia i al vespre i, està convençut que aconseguirà l'objectiu.

Va tenir la idea quan va veure que Tom Moore, de 100 anys, veterà de la Segona Guerra Mundial, va recaptar 40 milions d'euros per al servei de salut britànic, en completar 100 voltes al jardí de casa seva el mes passat.

"Els meus fills em van dir que puc caminar com a mínim igual que Tom Moore. A més, jo tinc 103 anys. Així que em van suggerir que potser hauria de fer alguna cosa. La meva neta havia fet una marató i, per broma, vaig dir que jo també ho faria."

Leempoels espera recaptar fons per a l'hospital adjunt a la Universitat de Lovaina, on els investigadors estan treballant per trobar una vacuna per a la Covid-19. Fins ara ha recaptat uns 6.000 euros i ha cobert un terç de la distància de la marató.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut