(acb Photo / D. Ligero)
Bàsquet

Un BAXI Manresa molt tocat en la direcció perd contra el Betis i s'allunya del play-off (86-70)

El BAXI Manresa, amb el calvari en la posició de base, arriba just a final de temporada. Avui ha perdut amb claredat a Sevilla contra un Betis més enèrgic. Els manresans s'acomiaden pràcticament de les opcions d'ocupar la vuitena plaça.

Xevi BardoletActualitzat

La malastrugança amb tothom qui es posa a jugar de base al BAXI Manresa no s'atura. Dani Pérez ja no tornarà a jugar aquesta temporada, Jonathan Tabu amb problemes físics i d'adaptació, ja no hi és. Ahir es va saber que Frankie Ferrari, l'últim d'arribar, havia acabat el curs per culpa d'una lesió al peu. I avui, només començar, el base-escorta Makai Mason s'ha doblegat el turmell. Ha seguit, però minvat.

Tants problemes en la direcció s'han notat en l'atac manresà, poc fluït i perdent més pilotes de l'habitual. El Betis de Joan Plaza, millorat i pràcticament salvat, ha obert el primer forat gràcies sobretot a l'encert de Feldeine i al rebot ofensiu. Un forat que s'ha fet més gran en la represa, amb poca producció ofensiva bagenca i patint davant el potencial físic del senegalès Ndoye, 21 punts i 6 rebots. En l'últim quart Pedro Martínez ha ordenat una defensa mixta, amb un home sobre Feldeine. Hi hagut reacció des del triple. Perdien de 20 i ho han abaixat a 10. Però no ha estat suficient davant un Betis que ha capturat 19 rebots ofensius.

Pedro Martínez i Joan Plaza, dos clàssics de les banquetes (acb Photo / D. Ligero)
ARXIVAT A:
Bàsquet ManresaACB
Anar al contingut