Un Baxi Manresa amb cinc baixes competeix però perd a la pista del Hapoel Holon (90-88)

Els manresans han arribat a tenir un màxim avantatge de 16 punts en el segon quart, però els israelians han reaccionat i han evitat el primer triomf dels catalans a domicili

Xevi BardoletActualitzat

El Baxi Manresa, tot i arribar a Israel sense Ferrari, Dulkys, Pere Tomàs, Kravish i Báez, ha obert forat en el primer quart de partit. L'encert de Dani Pérez i Juampi Vaulet contrastaven amb un funest primer quart del Hapoel Holon, amb un 4 de 18 en tirs i un excés d'individualisme. Els manresans, a més, han pogut córrer i han tingut un màxim avantatge de 16 punts en el segon quart.

Però un temps mort local, amb esbroncada del seu entrenador, ha fet efecte. El Holon ha començat a posar mans, a recuperar pilotes i a respondre amb la mateixa moneda, el contraatac. L'expivot verd-i-negre Latavious Williams ha estat un dels destacats de la remuntada local. Al descans, els de Pedro Martínez només guanyaven de dos i amb tantes baixes calia un exercici de resistència per tenir opcions a victòria.

Ryan Toolson, amb 26 punts, ha estat l'encarregat de mantenir les opcions bagenques i el Baxi ha entrat en l'últim minut amb un punt d'avantatge. Però ha tornat a aparèixer Latavious Williams (16 punts i 12 rebots), molt ben acompanyat pel base Marcus Foster (23 punts i 6 assistències), i el cara o creu final ha estat per als israelians. Segueix pendent la primera victòria a domicili del Manresa en aquest curs.