Ansu Fati, la gran novetat de la llista de convocats (@FCBarcelona_cat)
Barça

Un Barça sense Messi busca la primera victòria en la lliga contra el Betis

Els blaugrana rebran els verd-i-blancs al Camp Nou amb baixes importants en atac per les lesions de Messi, Luis Suárez i Dembélé i amb l'obligació de guanyar després de l'ensopegada a San Mamés. El juvenil Ansu Fati, de només 16 anys, és la novetat més destacada de la llista de convocats

Francesc LatorreActualitzat

Leo Messi serà l'absència més destacada en l'estrena del Barça a la lliga al Camp Nou. Serà aquesta nit, a les 9, quan els blaugrana rebran el Betis. El crac argentí no ha acabat de fer net amb la lesió al soli de la cama dreta i Valverde ha preferit no arriscar. Ara mateix, Griezmann és l'únic davanter del primer equip que està en plenes condicions flsiques.

Messi s'entrenava amb el grup des de dimecres, però ahir es va quedar al gimnàs. L'argentí ha tornat a notar molèsties al soli. Les proves que li han fet diuen que no ha recaigut de la lesió, però Valverde no l'ha convocat. Abans, en roda de premsa ja havia avisat que, amb l'argentí, com sempre, risc zero. Encara que el Barça vingui de perdre a Bilbao i ja tingui l'urgència de guanyar. Amb Messi, risc zero. 

Un altre nom esborrat dels plans del tècnic blaugrana, que també té de baixa Luis Suárez i Dembélé. Els tres màxims golejadors de l'any passat, els tres fora de combat. El Barça, doncs, rebrà el Betis amb una davantera inèdita, en què Griezmann té el lloc assegurat i en què també podria entrar Rafinha, ja recuperat de la gastronteritis. Valverde també ha convocat els davanters del filial Carles Pérez i el del juvenil A, Ansu Fati, de només 16 anys. Aleñá, que va ser titular a Bilbao, ha quedat fora de la llista. 

Borja Iglesias, baixa al Camp Nou

Per la seva banda, el Betis afrontarà la visita al Camp Nou també amb una baixa important per lesió, la del davanter gallec Borja Iglesias, que no s'ha recuperat d'un esquinç al turmell. En canvi, Rubi recupera Canales, Guardado i Mandi.

Anar al contingut