Els blaugranes han topat amb Ivan Bernad, els pals i l'excés de partits a les cames (FCB)
futbol sala

Un Barça sense gol i sense benzina es veu superat pel Saragossa al Palau (0-3)

Males sensacions dels blaugranes pocs dies abans de la final four de la Champions

Xavier LorenteActualitzat

El Barça es manté líder de la Lliga amb 55 punts, però ja veu pel retrovisor el segon classificat, l'Inter, que si guanya aquest diumenge a Burela es podria situar a només 5 punts, a 5 jornades del final de la fase regular. Els de Velasco han caigut al Palau (0-3) davant el tercer per la cua, un Saragossa que venia en zona de promoció i que s'allunya del descens directe.

Amb només 6 jugadors de pista del primer equip, el Barça ha jugat el seu quart partit en 10 dies. El final d'aquesta marató s'ha notat i molt contra els aragonesos. Ha faltat frescor, punta de velocitat i sobretot definició. Els pals i les aturades d'Ivan Bernad tampoc han ajudat. El Saragossa s'ha avançat molt a tocar del descans per mitjà d'Adri Ortego (0-1, minut 17). A la segona part, el Barça ho ha continuat intentant però en una acció d'estratègia, Claudino ha fet el 0 a 2 al minut 23. Velasco ha activat l'atac de porter jugador al tram final però tampoc ha canviat res. Els visitants han recuperat una pilota dividida i Piqueras ha establert el definitiu 0-3 a sis segons del final.

Derrota blaugrana que arriba amb prou feines una setmana abans de la disputa de la final four europea a Riga. El Barça arriba amb molts jugadors exhaustos i amb l'esperança de recuperar lesionats com Ferrao, Pito i Mattheus.

Exhibició del Santa Coloma a Palma

L'alegria de la jornada l'ha donat l'Industrias en la seva visita a Son Moix, la pista del quart classificat. Els de Javi Rodríguez han protagonitzat una remuntada estratosfèrica contra el Palma. Del 2 a 1 han passat al 2 a 7 final amb gols de Cardona (2), Bermusell (2), Khalid, Corso i Uri Santos. Els colomencs consoliden les seves opcions de play-off situats setens, amb 37 punts a la classificació.