Futbol

Un Barça-Madrid sense gols al Camp Nou 17 anys després

L'última vegada que un clàssic al Camp Nou va acabar amb empat a zero va ser a la jornada 11 de la temporada 2002-03 amb Van Gaal a la banqueta blaugrana, i marcat pel retorn de Luis Figo com a jugador blanc

Actualitzat

El Barça i el Reial Madrid han firmat un partit vibrant però sense gols al Camp Nou, un resultat que feia més de 17 anys que no es produïa. L'última vegada que el Barça i el Madrid van firmar un 0-0 en un clàssic a l'estadi blaugrana va ser a la jornada 11 de la temporada 2002-03, concretament el 23 novembre del 2002, amb Louis Van Gaal a la banqueta del Barça i marcat pel retorn de Luis Figo per primera vegada al Camp Nou amb la samarreta madridista. Un partit recordat pel massiu llançament d'objectes sobre el terreny de joc, entre ells un cap de porc.

Aquell partit que també va acabar sense gols al Camp Nou, el Barça va jugar amb aquest onze titular: Bonano, Reiziger, Puyol, Frank de Boer, Mendieta, Cocu, Xavi, Gabri, Luis Enrique, Riquelme i Kluivert. Per la seva banda, el Madrid entrenat per Vicente del Bosque va sortir amb Casillas, Míchel Salgado, Pavón, Helguera, Roberto Carlos, Makelele, Cambiasso, Solari, Guti, Figo i Raúl.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut