Handbol

Un Barça Lassa molt consistent no dona opcions al Meixkov Brest a la Champions (41-32)

L'equip de Pascual, molt endollat, ha portat les regnes del partit en tot moment

El FC Barcelona Lassa s'ha aprofitat de la seva condició de líder per batre el Meixkov Brest a la Champions League d'handbol (41-32).

El conjunt de Xavi Pascual ha anat en tot moment al davant en el marcador, a la primera i a la segona part. Aleix Gómez ha obert el marcador i ha estat un dels golejadors protagonistes de la primera part de cara a porteria. Al descans els blaugranes han marxat al vestidor amb una renda de cinc gols (22-17).

A la represa el conjunt bielorús ha començat noquejat i el Barça ho ha aprofitat per fer tres gols més (25-17) i ampliar a set el marge en el marcador. Cinc minuts ha necessitat el rival del Barça per marcar la seva primera diana a la segona part i posar el 25-18 en el marcador (Sime). Això ha desencallat el marcador, però el Meixkov Brest ha estat incapaç de capgirar el marcador (41-32).

Amb aquesta victòria, el Barça, primer de grup, es distancia en 5 punts del segon classificat, el Vardar, a la Champions.