Barça

Un Barça insaciable s'estrena amb golejada contra l'AEM (10-0)

No ha tingut miraments del rival en el primer test de pretemporada. Graham Hansen, amb un hat-trick, Clàudia Pina, amb un doblet, i Laia Martret, Crnogorcevic, Aitana, Jennifer Santiago -en pròpia porteria- i Arias han certificat el triomf blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Cinc jugadores del primer equip i la resta, del filial. Aquest és l'onze que ha dissenyat Jonatan Giráldez per a l'estrena del Barça en la pretemporada. Entre les joves, però, una de les novetats d'aquest estiu, Vicky López. El campió de Lliga i subcampió d'Europa ha saldat amb victòria contra l'AEM Lleida (10-0) el primer assaig al Johan Cruyff.

Les blaugranes no han necessitat ni dos minuts per avançar-se en el marcador. La primera golejadora del curs ha estat Caroline Graham Hansen. Ha rebut una passada en profunditat d'Alba Caño, ex de l'AEM, i no ha fallat davant d'Anna Reina.

No només Alba Caño ha sabut aprofitar la seva estrena, no oficial, amb el primer equip. Així, Laia Martret també ha volgut deixar mostres del seu talent. La de Martorell, de només 16 anys, ha anotat el segon del Barça en el minut 17... i, en l'acció immediatament posterior, ha regalat a Graham Hansen el tercer. La noruega ha deixat la portera rival asseguda a terra abans d'enviar-la al fons de la xarxa.

Engen, Martret i Vicky López celebren el 2-0 (@FCBfemeni)
Engen, Martret i Vicky López celebren el 2-0 (@FCBfemeni)

La 7 del Barça ha arrodonit el seu particular hat-trick des del punt de penal. L'ha comès Minori Chiba sobre Patri. I la japonesa ha repetit. Ha fet caure Graham Hansen dins de l'àrea i, també des dels onze metres, Claudi Pina ha marcat el cinquè del Barça.

La de Montcada i Reixac ha marcat en l'última acció del primer temps... i en la primera del segon. L'hi ha posat fàcil Crnogorcevic, amb una passada de la mort. Clàudia Pina gairebé només ha hagut d'empènyer la pilota davant la sortida de Mireia Jiménez.

Minuts, també, per Aitana i les internacionals

No n'ha tingut prou el Barça amb sis gols. A més, quan faltava mitja hora, Giráldez ha donat entrada a les internacionals espanyoles. De fet, l'acció del setè ha sortit dels peus de Mariona Caldentey. Ha picat una pilota cap al segon pal que la suïssa Crnogorcevic no ha malbaratat.

Paredes ha estat travada dins de l'àrea, minuts més tard, i l'àrbitra ha tornat a assenyalar el punt de penal. Aitana Bonmatí ha tingut el mateix encert que Hansen i Pina, i ha marcat el 8 a 0. El novè ha estat del tot desafortunat per a l'AEM. Jennifer Santiago ha desviat cap a la seva pròpia porteria una centrada d'Andrea Falcón.

 

 

El Barça, insaciable també a l'estiu, ha completat el festival amb un desè gol, obra d'Ariana Arias. L'ex del Madrid, fitxada per al filial blaugrana, ha debutat amb gol gràcies a l'assistència de Crnogorcevic.

A les graderies del Johan Cruyff, tot i ser dissabte d'agost, hi havia 4.515 espectadors. Hauran d'esperar, però, per tornar a veure en acció les subcampiones d'Europa. El pròxim partit a casa serà el dia 23 i contra el Montpeller, amb motiu del Trofeu Joan Gamper. Abans, però, la pretemporada durà el Barça a Tolosa per participar en un torneig on també estan convidats el Bayern de Munic (rival de les blaugranes en semifinals), el París Saint-Germain i el Manchester United.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut