Mirotic no ha pogut impedir la derrota del Barça a Tel Aviv (EFE/EPA/ABIR SULTAN)
EUROLLIGA

Un Barça impotent perd a la inexpugnable pista del Maccabi (92-85)

Els blaugrana van de més a menys i, tot i la reacció final, no ofereixen una bona imatge a Tel Aviv

Jordi RobirosaActualitzat

Diguem les coses clares. El Barcelona està, ara mateix, en crisi. Tres derrotes consecutives a Europa porten l'equip al llindar de perdre la quarta plaça a l'Eurolliga, aquella que dóna l'avantatge de camp en el play-off. I demà passat, visita a la pista d'un Fenerbahçe que ja ha començat a reaccionar.

I si els blaugranes estan en crisi, no és només per aquesta ratxa negativa, sinó pel fet que l'equip ha perdut la guspira que tenia no fa gaires setmanes i quan les coses es compliquen no sembla pas que hi hagi solucions. Avui, ha fet la sensació que si el partit hagués molt més, sempre hauria guanyat l'equip israelià. I tampoc es veuen solucions des de la banqueta. És difícil d'entendre, per exemple, perquè Tomic que, probablement, ha jugat el millor partit de la temporada, ha estat assegut a la banqueta en tot el darrer quart. Tampoc Davies ha jugat en aquest tram decisiu.

En els darrers instants, els catalans s'han acostat, però això no pot amagar la impotència d'un equip que, ara mateix, sembla perdut, malgrat tenir una de les millors plantilles d'Europa.

Anar al contingut