Els jugadors del Barça celebrant el triomf a la Copa (EFE)
COPA ACB

Un Barça imperial apallissa el Madrid i guanya la Copa (73-88)

Els blaugranes dominen des del primer minut amb una impactant actuació conjunta

Jordi RobirosaActualitzat

Ara mateix, el Barcelona és molt superior al Madrid. I avui ho ha demostrat al feu madridista, el Palau d'Esports de la Comunitat. Des del primer minut, els jugadors de Sarunas Jasikevicius han estat molt superiors a un Madrid que en cap moment ha fetr la sensació que podia inquietar.

Al descans el partit ja estava sentenciat: 31 a 52. Han estat uns vint minuts inicials superbs, extraordinaris. El Barça ofegava al Madrid en defensa i aportava seguretat i eficàcia ern atac. Destacar en els minuts inicial Rolands Smits, que a banda de treballar com ningú, ha aportat 13 punts i una notabilíssima presència a la pista

En la segona meitat, el Barça s'ha limitat a gestionar el seu avantatge. El Madrid intentava acostar-se en el marcador, però cada cop que ho feia, a no més d'onze punts, llavors apareixia el duet fantàstic: Calathes - Higgins. Vint punts Higgins, el més valuós, vuit assistències Calathes: una combinació extraordinària. Al Barça, aquesta vegada, no li ha calgut un Mirotic dominador; tocat desde la primera meitat, el monetenegrí només ha jugat 18 minuts. Això si, ha viscut la victòria com ningú.

En definitiva, una Copa que val el seu pes en or i que confirma el bon treball que està fent Jasikevicius. I la temporada, com aquell que diu, no ha fet res més que començar