Sergiño Dest, un dels cinc titulars del Barça per sota dels 23 anys (EFE/Alejandro García)
Barça

Un Barça amb una mitjana d'edat de 24,4 anys

Koeman ha apostat per un onze titular amb fins a cinc jugadors per sota dels 23 anys: Alejandro Balde (17), Yusuf Demir (18), Eric Garcia (20), Ronald Araújo (22) i Sergiño Dest (20)

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha afrontat el partit de lliga contra el Granada amb un onze inicial ple de futbolistes joves i amb una mitjana d'edat per sota dels 25 anys, concretament de 24,4. Davant l'allau de baixes per lesió, Koeman ha apostat pels debuts com a titulars d'Alejandro Balde (17 anys) i Yusuf Demir (18 anys). En total, el conjunt blaugrana ha sortit amb tres jugadors més per sota dels 23 anys: Eric Garcia (20 anys), Ronald Araújo (22) i Sergiño Dest (20).

La dada més sorprenent es troba a la defensa, on els quatre components de l'equip titular contra el Granada tenen una mitjana de només 19,9 anys. Una falta d'experiència que l'equip blaugrana ha acusat, sobretot després d'encaixar un gol als dos minuts de joc.

En l'extrem oposat, només el capità blaugrana Sergio Busquets supera la barrera dels 30 anys, amb 33. Fins i tot a la segona part, Koeman ha fet entrar dos joves més com Gavi (17 anys) i Riqui Puig (22), que tampoc han pogut canviar gaire el joc barcelonista.

 

Anar al contingut