Futbol

Un Barça amb moltes baixes rep el Granada al Camp Nou

El Barça afrontarà el partit d'aquest dissabte al Camp Nou, contra el Granada, carregat de baixes. I és que la infermeria blaugrana treu fum. Gerardo Martino té fins a 8 baixes i només 17 jugadors disponibles del primer equip. Sense Messi, Xavi, Valdés, Tello ni Alves, però amb Piqué i Cesc, i els joves del filial Dongou i Adama. Pinto serà el porter titular.

Actualitzat

El Barça afrontarà el partit d'aquest dissabte al Camp Nou, contra el Granada, carregat de baixes. I és que la infermeria blaugrana treu fum. Gerardo Martino té fins a 8 baixes i només 17 jugadors disponibles del primer equip. Als Messi, Xavi, Valdés i Tello, que no s'ha recuperat a temps d'un esquinç al turmell, cal afegir-hi Dani Alves, que s'ha fet un trencament fibril·lar al soli de la cama dreta amb la selecció brasilera. Es calcula que la seva absència dels terrenys de joc s'allargarà entre 7 i 10 dies.

Gerard Piqué i Cesc Fàbregas han rebut l'alta mèdica i formen part de la convocatòria. Martino no ha convocat Isaac Cuenca, tot i tenir l'alta mèdica, perquè considera que encara és prematur donar-li minuts en un partit oficial. Els jugadors del filial Dongou i Adama han entrat a la llista de 18. Messi no serà a l'alineació però saltarà a la gespa abans de l'enfrontament per oferir a l'afició la Bota d'Or que ha guanyat com a màxim golejador d'Europa de la temporada 2012/13.

Gerardo Martino haurà de fer, doncs, un onze sense quatre jugadors habitualment titulars i amb la novetat més destacada de Pinto a la porteria com a substitut de Valdés. L'entrenador ha assegurat que les baixes que té l'equip blaugrana no es poden fer servir d'excusa. "Ens falta el millor jugador del món i el millor porter del món, però tenim bons recanvis", ha reconegut.

El Barça-Granada de la catorzena jornada de la Lliga tindrà àmplia informació i cobertura a TV3 i al canal Espot3, amb dues edicions del programa "Hat-trick Barça" que s'emetran des del Camp Nou. El canal Esport3 oferirà una primera edició avantmatx, a partir de les 15.05, amb totes les novetats prèvies al partit. Un cop d'acabi el partit, TV3 emetrà una segona edició de  "Hat-trick Barça", a partir de les 17.45 i de més de 90 minuts de durada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut