Futbol

Un Atlètic de Madrid garrepa amb el futbol suma 3 punts al camp del Betis (0-1)

El tercer de la Lliga ha sumat els tres punts convertint l'única ocasió de gol que ha tingut

Daniel AlentoActualitzat

L'Atlètic de Madrid es manté tercer de la classificació de Primera amb 33 punts, 2 més que el Reial Madrid i 1 menys que el València, amb una ajustada victòria davant d'un Betis que encadena sis jornades sense guanyar. Els "colchoneros, com a bona notícia, arribaran a l'any sense perdre fora de casa, 19 jornades des del 12 de desembre del 2016, al camp del Vila-real.

Els de Diego Pablo Simeone han patit molt durant els primers minuts. Els madrilenys no aconseguien conservar la pilota i els andalusos sortien una i altra vegada amb gran velocitat, amb un Cristian Tello present a gairebé totes les accions. La possessió de la pilota era per al Betis. Però, en la seva primera arribada a la porteria local, els "colchoneros" han aconseguit marcar. Ha estat en el minut 30, quan Saúl Ñíguez ha rematat en el segon pal una centrada des de la dreta de Vrsaljko. Aquest gol ha generat dubtes en el rival, que ha continuat atacant, però amb força més por. Al descans, els locals no havien pràcticament generat ocasions, però havien tingut la pilota el 76,7% del temps.

Després del descans la dinàmica del partit no ha variat, amb l'Atlètic defensant molt a prop de la seva porteria i els de Quique Setién portant la iniciativa, tenint la pilota, però sense generar gaire ocasions clares. La seva millor oportunitat ha estat un xut de Tello en el minut 60 que ha obligat Jan Oblak a fer una gran aturada. El Betis volia ritme, i l'Atlètic, pausa. I s'ha acabat imposant l'estil dels de Simeone en una segona part de futbol espès, embolicat i molt poc vistós.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut