Un atleta posa a prova els llits antisexe de la Vila Olímpica de Tòquio
Un atleta posa a prova els llits antisexe de la Vila Olímpica de Tòquio
TÒQUIO 2020

Un atleta posa a prova els "llits antisexe" de la Vila Olímpica de Tòquio

El gimnasta irlandès Rhys McClenaghan ha pujat a sobre del llit i hi ha fet salts per demostrar que era prou resistent

Actualitzat
Els llits de cartró de la Vila Olímpica de Tòquio són "resistents", han assegurat aquest dilluns els organitzadors dels Jocs Olímpics després que un informe advertís que no eren prou forts per practicar-hi sexe. L'informe, del New York Post, es basava en un tuit del corredor de distància nord-americà Paul Chelimo, que deia que els llits de cartró "tenien com a objectiu evitar la intimitat entre atletes".

Arran de la polèmica, el gimnasta irlandès Rhys McClenaghan s'ha filmat fent uns quants salts a sobre un llit per demostrar que, tot i ser de cartró, són sòlids.

 

"En l'episodi d'avui sobre les notícies falses dels Jocs Olímpics, els llits antisexe que estan fets de cartró. Diuen que estan fets així perquè es trenquin amb els moviments sobtats. És fals, són notícies falses!"

 

 

El compte oficial de Twitter dels Jocs Olímpics ha agraït a McClenaghan que "desmuntés les creences falses" i ha afegit que "els llits sostenibles són resistents".

 

 

No és la primera vegada que aquests llits, amb què es vol demostrar un compromís amb la sostenibilitat, es posen en dubte. Al gener, el fabricant Airweave va dir que podien suportar un pes de 200 quilos i que havien estat sotmesos a rigoroses proves d'estrès, després que el jugador de bàsquet australià Andrew Bogut insinués que no aguantarien gens.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut